home       contact
 


Waarom Shiatsu-Seiki?Als er geen klachten zijn, kan de behandeling worden gezien als preventief. Shiatsu-Seiki is nl. altijd fijn om te ondergaan en houdt het lichaam gezond, soepel en in evenwicht. Het versterkt uw conditie, vitaliseert, ontspant en verbetert het lichaamsbewustzijn.

Bij gezondheidsproblemen kan Shiatsu-Seiki een zeer gunstige uitwerking hebben, zowel als een op zichzelf staande discipline als tezamen met andere aanvullende en reguliere behandelwijzen.

Veel aandoeningen komen bijzonder in aanmerking om met Shiatsu-Seiki behandeld te worden:

hoofdpijn en migraine
slaapstoornissen
spier-, nek-, schouder- en rugklachten
RSI (Repetitive Strain Injury)
reumatische klachten, fybromyalgie
spijsverteringsaandoeningen
eetstoornissen
problemen met bloedsomloop
ademhalingsmoeilijkheden
CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom), burn-out,
zwangerschapskwaaltjes,
vruchtbaarheidsproblemen,
hormonale klachten,
menopauze,
enz...

Shiatsu-Seiki kan tevens helpen bij de behandeling van post-traumatische klachten, angst, spanning, depressie en over een langere tijdsduur genomen ook bij diep gewortelde psychische en emotionele problemen.

opmerking:
Shiatsu-Seiki is echter niet bedoeld als vervanging van een reguliere medische diagnose of behandeling. Voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie, ziekte of klachten dient men steeds zijn arts of specialist te raadplegen.
Wel is gebleken dat samenwerking met de reguliere gezondheidszorg alsook met andere natuurlijke behandelwijzen, positieve resultaten oplevert.
Complementaire therapiën zoals Shiatsu-Seiki kunnen worden ingeschakeld om het genezingsproces te ondersteunen en de algemene gezondheid te bevorderen.
Home | Disclaimer |Contact