home       contact
 


Hoe gebeurt een Shiatsu-Seiki behandeling?Tijdens de behandeling draagt de cliënt loszittende en bij voorkeur niet-synthetische kleding (vb. katoen, wol, zijde, linnen). Daar alleen gewerkt wordt met aanraking en druk kan dat op deze kleding gebeuren. De behandeling wordt op traditionele wijze uitgevoerd op een op de grond gelegen japanse matras van katoen (foeton).

Het lichaam wordt als één geheel beschouwd en ook als zodanig behandeld, m.a.w.: niet alleen het gebied waar een eventuele klacht zich bevindt, komt aan bod.

Een behandeling duurt ongeveer een uur. Elke behandeling alsook het aantal sessies is afhankelijk van de aard van de klacht, de lichaamsbouw en de conditie alsook van de doelstellingen die men wil bereiken.

Eveneens zal de werkvolgorde en de plaatsen waarop men zich concentreert veranderen met de toestand van de ontvanger. Elke Shiatsu-Seiki sessie is dus m.a.w. steeds een unieke gebeurtenis.

Het is ook mogelijk dat er, afhankelijk van de conditie en behoefte van de cliënt, adviezen gegeven worden rond voeding, leefwijze en lichaamsbeweging. Dit biedt iemand de kans meer verantwoordelijkheid te nemen om in de toekomst het eigen energieniveau beter op peil te houden en harmonie en balans te handhaven in zijn leven.
Home | Disclaimer |Contact