home       contact
 


Enkele GetuigenissenOnderstaande getuigenissen worden enkel weergegeven met uitdrukkelijke toestemming van de persoon die het geschreven heeft.

SHIATSU-SEIKI = GEWAARWORDING in fasen
1. Het "bij toeval" (en toch geen toeval) ontdekken,
2. Het afwachtend ondergaan
3. Het leren appreciëren
4. Het ervaren van de positieve effecten
5. Het niet meer zonder kunnen
6. De aanzet naar verder groeien
Chris, Wachtebeke

Persoonlijk heeft Shiatsu-Seiki voor mij de weg geopend om tot een zwangerschap te komen waar andere behandelingen faalden. Door een positief effect op stress, doorstroming binnenin het lichaam en het loslaten van spanningen, heeft dit alles een zodanige ruimte gecrëerd dat er binnen korte termijn resultaat was. Nu, 3 kinderen later, kijk ik er op terug als zijnde een heel belangrijk hulpmiddel voor vrouwen die zwanger willen worden.
Kristien, Oelegem

Bij mijn eerste zwangerschap was ik er koppig van overtuigd dat ik geen hulp nodig had. Mijn droombevalling op een kruk liep echter in de soep en tegen al mijn gevoelens in ben ik met een keizersnede bevallen. Ondanks tegenkantingen wilde ik van mijn tweede dochter toch natuurlijk bevallen. Twee shiatsu behandelingen per maand bij Lieve hebben mijn droom doen uitkomen. Helemaal zoals ik het mij had voorgesteld, op de kruk, zonder welke pijnbestrijding dan ook. Mijn jongste spruit bleek ook nog eens een pak vrolijker dan mijn oudste dochter. Veel mensen noemen het toeval, ik weet gewoon dat Lieve er voor een groot deel tussen zit. Elke keer als ik daar een stap binnen zet, leer ik iets bij over mezelf, de opvoeding van mijn kinderen, het leven in het algemeen... Ik overdrijf niet als ik zeg dat mijn leven er een pak minder aangenaam zou uitzien zonder de maandelijkse afspraak bij Lieve.
Lisbeth, Antwerpen

Heerlijk ontspannen op de mat, wetende dat intussen alle opgebouwde spanningen en blokkades in energiebanen en energiecentra op een zachte en deskundige manier losgemaakt worden. Dit heeft dan weer een gunstige invloed op de psyche en garandeert een stabielere levenshouding. Voor mij een uitstekende manier om beter geaard te zijn en om terug in balans te komen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar bevrijding.
Hedwig, Wilrijk

Ik kwam in contact met Lieve en haar behandelingen na een moeizame herstelperiode van een operatie. Ik bleef heel lang moe en had nog weinig energie. Eerst ging ik wekelijks bij haar op behandeling, nadien om de 14 dagen. Vrij snel voelde ik mijn energie terug stromen. Na de behandelingen ging ik steeds blij en opgewekt terug huiswaarts. Ik kon wel zingen. Dat gevoel was enorm, ik was op goede weg! Nu ga ik nog steeds maandelijks voor een 'onderhoudsbeurt'. Wat je zelf moet doen is vertrouwen en laten gebeuren wat gebeurt. Soms komen er emoties naar boven, maar die mogen er zijn. Het voelt goed. Nadien kan alles dan weer gaan stromen. Door de zachte en respectvolle handen van Lieve voel ik me steeds weer meer leven.
Lieve, Stabroek

Een shiatsu-seiki behandeling van Lieve is voor mij steeds heel ontspannend, echt genieten!
Maar vooral ook de feedback nadien is heel leerrijk. Dit helpt me enorm om de oorzaak te vinden van mijn problemen, het op die manier beter te kunnen plaatsen en ze dan zelf te kunnen oplossen. Lieve zet me steeds goed op weg, ook met een heleboel bruikbare tips naar voeding, leefwijze en levenshouding toe.
Cinderella, Denderhoutem

Ruim twee jaar terug kwam ik per toeval in contact met Shiatsu-Seiki toen een goede vriendin mij een cadeaubon bij Lieve als verjaardagsgeschenk gaf. Ik kende het niet en dacht eerst dat het een lekker ontspannende vorm van massage was. Na de eerste Shiatsu-Seiki sessie dacht ik, «is dit het nu, waar is mijn massage gebleven?« De hele sessie door had ik handopleggingen en een immense stilte gevoeld. Lieve vertelde mij na de sessie hoe ze de behandeling en mijn lichaam ervaren had. Ik stond versteld hoe goed ze mij had aangevoeld. Ze kende mij amper een uurtje en we hadden slechts een paar woorden gewisseld, en toch kon ze zonder aarzelen mijn pijnpunten aangeven waar ik al lang mee zat. Een nieuwe afspraak was vlug gemaakt. Toen ik die avond thuiskwam overviel mij een misselijkheid die een paar dagen aanhield. Bij de tweede sessie gaf ze mij te kennen dat dit door de Shiatsu-Seiki behandeling kwam aangezien hierdoor ook langdurig vastzittende spanning en verkramping wordt losgemaakt. De navolgende sessies voelde ik dat het niet goed zat in mijn lichaampje. Telkenmale na de behandeling voelde ik mij euforisch tot de dag erna er altijd een paar dagen misselijkheid opstaken. Ik vond de eerste ervaringen heel bizar, ik voelde mij niet goed de dag na een behandeling, maar toch was er aan de andere kant de aantrekking om nieuwe Shiatsu-Seiki sessies te ondergaan. Na diverse maanden veranderden mijn ervaringen van extreme onrust en spanning naar geleidelijke tot gehele ontspanning van mijn lichaam. Ook in mijn dagdagelijkse leven ging ik op een andere manier relativeren. Toen ik de eerste sessie onderging had ik een jaar achter de rug waar ik gemiddeld één keer per maand bij de dokter zat, een ontsteking langs hier, een ontsteking langs daar, beginnende maagzweer, verkoudheden... ik was een magneet geworden om alle kwaaltjes aan te trekken dat je maar kon bedenken. Nu, 2 jaar later ben ik in die tijd niet meer ziek geweest. Ook al werk ik hard, ik maak nu meer tijd voor mezelf door minimaal dagelijks ook te genieten van de kleine bijzondere dingen die de dag opvrolijken. Om de twee weken ga ik nu naar Lieve en dat doet me goed. Als ik per uitzondering een paar weekjes moet overslaan dan voel ik het gemis. Het is alsof mijn lichaam erop ingesteld is als een periodieke klok... vandaag.. Shiatsu-Seiki-tijd...tijd om de energiebanen vrij te maken... Yipee! Voor mij is de magische Shiatsu-Seiki kracht en persoonlijkheid van Lieve een verrijking aan mijn leven die mij stuwt om dagelijks in mijn kracht te gaan staan en daar ben ik dankbaar om. Eigenlijk zijn er geen woorden voor, je moet er gewoon voor openstaan en het ervaren...
Nathaly, Kapellen

Hartelijk dank voor de ontspannende, inspirerende, genezende, maar ook wijze shiatsu-lessen van afgelopen jaar. Elke keer als ik bij je behandeld ben, vind ik innerlijke rust en weer wat meer houvast voor een evenwichtiger leven. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens zulke momenten nodig heeft en Shiatsu-Seiki is een goede hulp! Hierbij 'schrijf ik mij in' voor nieuwe lichamelijke en geestelijke ontspanningsmomenten in 2007!
Danielle, Brasschaat
Home | Disclaimer |Contact