home       contact
 


Shiatsu-Seiki Soho brengt je energie in balans zodat je lichaam zijn natuurlijke impuls volgt om zichzelf te helen. Diepe ontspanning op de 3 niveau's van lichaam, geest en ziel, zorgt voor bevrijding, evenwicht, innerlijke rust en bewustwording.

Een shiatsu-seiki behandeling vormt een verbinding, die de volkomen vrijheid van de ander respekteert, uitgaande van de overtuiging dat dé waarheid niet bestaat, dat er alleen een innerlijke waarheid is die in ieders leven weer anders gekleurd kan zijn.

Elke behandeling is een ontmoeting op basis van gelijkwaardigheid, met respekt voor de unikiteit van de ander. Zonder intentie de ander te willen veranderen naar een specifiek beeld van hoe die ander eigenlijk zou moeten zijn. Want ieders lichaam, zoals het is, draagt zijn eigen verhaal in zich en is een uniek instrument. Gaandeweg wordt iemands verhaal dus vanzelf duidelijk en herinnert hij zich de essentie : "Ik ben heel".

TARIKI is Japans en betekent "de weg van de bezieling".
Bezieling en mededogen in combinatie met een empathisch perspectief en een vreugdevol "zijn" vormen de basis van mijn behandelingen waarbinnen eenieder zichzelf kan vinden.
Home | Disclaimer |Contact